FOTO Imagini spectaculoase: A inghetat cascada Niagara

2 zile in urmă 15

Valul de frig care s-a abatut asupra Americii nu a ocolit nici Cascada Niagara, aflata in zona de Nord a SUA, la granita cu Canada.

Turistii au observat, joi, bucati uriase de gheata care pluteau la baza cascadei. Cat despre Niagara in sine, aceasta a inghetat, partial, pe verticala.

Inaltimea acestei cascade depaseste 50 m. Intregul complex al Cascadei Niagara este format din 3 elemente separate. Deci, Cascada canadiana, care este adesea numita si "Potcoava", are o latime de 792 m. Asa-numitul "Val" are cea mai mica dimensiune - doar 17 m. Iar al treilea - American Falls - are 323 m latime. In acest imens complex, chiar si dupa inghet, o anumita cantitate de apa continua sa curga. In acest caz, se formeaza numeroase acumulari de gheata.

Cascada Niagara se confrunta cu inghetul aproape in fiecare an.

Imagini inedite cu Cascada Niagara, care a inghetat:


Citeste si:

Diana Sosoaca, inca un scandal. Circ la poarta Institutului Marius Nasta: Vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitarNoile reguli obligatorii impuse de WhatsApp. Ce se intampla daca nu le respecti"Gaurile negre" de la Ministerul Transporturilor. Companiile din infrastructura au raportat pierderi de peste doua miliarde de lei in anul pandemicLocuinta veche sau una noua? Care este mai avantajoasa?FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă