FOTO | Imagini greu de privit cu inundațiile din mai multe județe din România. Apele au făcut prăpăd

3 săptămâni in urmă 43

 ISU Bihor Bărbatul salvat din calea apelor FOTO: ISU Bihor

Deși pare greu de crezut că imaginile sunt din această iarnă, ele reflectă situația produsă, astăzi, în localitatea Ioaniș, județul Bihor. 

DUMINICĂ, 26 DECEMBRIE 2021, 15:28

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Pompierii au avut de înfruntat nivelul ridicat al apei și terenul mlăștinos pentru salvarea unei persoane rămasă izolată la stația de epurare din localitate, ca urmare a creșterii cotelor râului Crișul Negru. 

Județul Bihor nu a fost singurul în care s-au înregistrat efecte ca urmare a precipitațiilor abundente. În ultimele ore,  în alte patru județe (Alba, Hunedoara, Mureș și Tulcea) s-au produs efecte ca urmare a vremii nefavorabile.

ImagineBarbat salvat de pompieri FOTO: ISU BIHOR 

Județul Bihor:  în localitatea Ioaniș s-a intervenit pentru salvarea unei persoane rămasă izolată la stația de epurare din localitate, ca urmare a creșterii cotelor râului Crișul Negru.

ImagineFOTO: ISU BIHOR

Județul Hunedoara:  pe DJ 762, pe raza loc. Ribița traficul rutier este restricționat pentru autovehiculele cu MTMA sub 2 tone din cauza apei și aluviunilor de pe carosabil.

Județul Mureș : în loc. Deda s-a intervenit pentru evacuarea apei din 2 curți, iar pe DJ 154A traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil.

Județul Tulcea din cauza vântului puternic sunt suspendate manevrele în Bara Sulina.

La acest moment, în județele din Vestul țării, reprezentanții autorităților execută recunoașteri în teren în vederea monitorizării cotelor râurilor aflate sub incidența codului portocaliu de inundații.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă