FOTO Haos in Bucuresti, din cauza grevei de la metrou. Oamenii se inghesuie in tramvaie si autobuze

2 săptămâni in urmă 3

Sindicalistii de la metrou au declansat un protest vineri dimineata, 26 martie, blocand accesul garniturilor de tren pe sine. Protestul a inceput inainte de ora 5.00, continuand pana dupa ora 8.00.

Greva a dat peste cap circulatia la ore de varf pentru Capitala. Intre 7.00 si 9.00 dimineata, mii de oameni folosesc de obicei transportul cu metroul pentru a ajunge la serviciu.

Vineri, insa, bucurestenii au fost nevoiti sa se indrepte catre alte mijloace de transport in comun. S-a creat aglomeratie in statiile de tramvai si de autobuz. Din acest motiv, STB a decis suplimentarea numarului de autobuze si tramvaie.

Jurnalistul Pro TV Vitalie Cojocari a publicat pe contul sau de Facebook mai multe imagini care arata haosul din transportul in comun.

Citeste si:


Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă