FOTO Hai cu VAR-ul! Ce (NU) a văzut arbitrul?! Încă o greșeală imensă, rezultat viciat!

1 lună in urmă 2

Detalii despre Viitorul - Clinceni 1-1, AICIProgramul + rezultatele rundei #26 din Liga 1

Chunchukov se afla în fața lui Cojocaru în momentul în care portarul lui Rednic a încercat - fără succes - să respingă o minge aflată în aer. 

Bulgarul a fost pur și simplu doborât de intervenția neglijentă a lui Cojocaru! Inexplicabil, „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue. O greșeală care s-ar fi corectat, cel mai probabil, cu ajutorul VAR-ului, tehnologie de care Liga 1 nu se va bucura însă prea curând.

Greșeala mare de arbitraj a influențat finalul de meci, întrucât Viitorul a egalat pe final, grație golului marcat în prelungiri de Tsoumou.

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni

Dacă FRF va accepta să plătească pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR, în cel mai bun caz, peste 6 luni, după cum spune președintele Ligii, Gino Iorgulescu: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni - poate 8 - abia atunci vom putea avea VAR”.

Clasament Liga 1: Viitorul, tot mai departe de play-off

Eric, totul despre relația cu Gică Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Se bagă în teren? :D Antrenorul din Liga 1 care a uimit la antrenamente » Reușită de senzație!MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Ce a făcut Traian Băsescu imediat după condamnarea Ioanei. Elena Băsescu n-a avut de ales
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă