FOTO. Greșeală mare de arbitraj în Dinamo - Gaz Metan! Ion Crăciunescu: „Jocul trebuia oprit!”

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  DINAMO - GAZ METAN

În minutul 43, la scorul de 1-1, Dinamo a preluat conducerea în partida cu Gaz Metan, după un fault nesemnalizat în prealabil la portarul Pleșca. +8 FOTO

În minutul 43, la scorul de 1-1, Dinamo a preluat conducerea în partida cu Gaz Metan, după un fault nesemnalizat în prealabil la portarul Pleșca.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021, 20:47 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 20:56

În minutul 43, la scorul de 1-1, Dinamo a preluat conducerea în partida cu Gaz Metan, după un fault nesemnalizat în prealabil la portarul Pleșca.

Detalii despre Dinamo - Gaz Metan, AICI

Cornerul executat din partea stângă de Paul Anton a fost respins de Pleșca, în Puljic. Înainte ca balonul să ricoșeze în plasa medieșenilor din stoperul croat, goalkeeperul oaspeților a fost doborât de Bejan!

„Centralul” Marcel Bîrsan a validat reușita, eronat!, nu înainte însă de a sta pe gânduri câteva secunde bune. 

„Portarul nu se mai bucură de niciun privilegiu, decât acela că poate să joace și mingea cu mâinile în careu. Este o centrare, un portar boxează, regulamentar. După, un adversar intră în el și îl aruncă în poartă. Jocul trebuia oprit și acordată lovitură liberă directă în favoarea lui Gaz Metan”, a declarat fostul mare arbitru Ion Crăciunescu la „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri de actualitate:

Ciprian Marica i-a desființat pe Ionuț Negoiță și jucătorii lui Dinamo: „Habarnism și nesimțire”Primele declarații ale lui Steliano Filip după revenire: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo! Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă”

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă