FOTO Golul marcat de Ciprian Deac în CFR Cluj - Astra 1-1, neregulamentar! Explicația lui Cristi Balaj

1 lună in urmă 30

LIGA 1  ·  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Cristi Balaj susține că golul egalizator, marcat de Ciprian Deac, a fost validat incorect.

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Cristi Balaj susține că golul egalizator, marcat de Ciprian Deac, a fost validat incorect.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 23:35 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 00:06

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Cristi Balaj (49 de ani) susține că golul egalizator, marcat de Ciprian Deac (34 de ani), a fost validat incorect. 

În minutul 80, Ciprian Deac a marcat golul de 1-1. Mijlocașul campioanei a vrut să recentreze, dar mingea a ajuns în plasă. Vinicus are un singur om între el și linia porții, pe Găman. Fundașul central „feroviar” îl incomodează pe portarul Mihai Popa, apoi îl induce în eroare și pe Valerică Găman, prin tentativa lui de a lovi mingea. Asistentul Marius Badea nu a ridicat fanionul, lucru greșit, din perspectiva lui Cristi Balaj, analist pe teme de arbitraj la TV Telekom Sport. 

 Captură @TV Telekom Sport.

FOTO: Captură @TV Telekom Sport.

Este o fază grea, trebuia colaborare între asistent și arbitrul central. În urma comunicării trebuia stabilit că Vinicius e în ofsaid, că are impact asupra jocului, s-a șters de portar și îl influențează pe Găman
-  Cristi Balaj, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Astra: 

CFR Cluj - Astra 1-1. Constantin Budescu, revoltat de condițiile de pregătire: „Ne antrenăm în noroaie! E imposibil”CFR Cluj - Astra 1-1. Ce l-a impresionat pe Edi Iordănescu: „Excepțional!” » Trage un semnal de alarmă: „Aici suferim”

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, VEDETĂ pe un site pentru adulți. Din ce face mulți bani
20:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Handbal F, Liga Campionilor

Buducnost - Gyor

Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Fiorentina

Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Ligue 1

Lyon - Bordeaux

Digi 4, Telekom 4

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă