FOTO FOTO Prima imagine cu documentul lui Florinel Coman » Ce le-a prezentat polițiștilor în loc de permis

1 lună in urmă 2

LIGA 1  ·  FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021, 19:16 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 19:26

Florinel Coman (22 de ani), jucătorul lui FCSB, a fost prins de poliție în timp ce conducea cu 165 km/h pe Autostradă, fără să dețină un permis de conducere eliberat în România.

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”.În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, i-a luat apărarea fotbalistului său, despre care a afirmat că are permis obținut în Ucraina, unde ar fi susținut examenul auto.

Cum arată documentul prezentat de Florinel Coman

Însă ceea ce Florinel Coman le-a prezentat polițiștilor nu este un permis de conducere. De fapt, documentul arătat de fotbalist este un fel de traducere al actului ucrainean care îți permite să șofezi, un document folosit pentru a ajuta polițiștii să depășească bariera limbii.

Antena1 a publicat o fotografie cu actul prezentat de Coman, care poate fi văzută mai jos. 

 captură @ Antena1

foto: captură @ Antena1

FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Citește mai multe știri despre situația lui Florinel Coman:

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”Dănuț Lupu, mărturisire în direct: „La vârsta lui Coman conduceam cu 250 km/h!” » Răspuns enigmatic la întrebarea „Aveai permis?”

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: Doliu la Românii au talent. A făcut anunțul morții în urmă cu câteva momente
19:45 Handbal M

Nimes Gard - Dinamo

Digi 2
20:00 Fotbal, Premier League

Leeds - Southampton

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lazio - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă