FOTO Dominic Fritz s-a căsătorit cu o chinezoaică, Yiran Lin: Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara

1 lună in urmă 216

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit fără să facă prea multă vâlvă cu partenera sa, Lin Yiran (foto sus), care provine din Tianjin, R.P. Chineză. Cununia civilă a fost înregistrată în 5 august, însă Dominic Fritz și-a anunțat căsătoria doar ieri, 24 august, pe contul său de facebook, după ce informația a apărut în publicația demnitatea.info.

Potrivit publicației, încercarea edilului timișorean de a  menține discreția în privința căsătoriei sale a fost stricată de procedura Serviciului Stării Civile, care publică căsătoriile încheiate într-o rubrică de pe site-ul primăriei.

După apariția informației în spațiul public, primarul Dominic Fritz a postat și el un anunț, însoțit de o imagine în care se ține de mână cu soția sa, evitând să-i expună înfățișarea.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris Dominic Fritz pe contul său de facebook.

Potrivit profilului de pe platforma Linkedin, Lin Yiran lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite (responsabil afaceri umanitare pentru zona Africa), având o vastă experiență în organizații internaționale de sănătate și drepturi ale omului. A făcut studii la Londra (London School of Hygiene and Tropical Medicine) și vorbește chineza, franceza și engleza.

Sursa Foto: Facebook/Linkedin/demnitatea.info

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă