FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021, 19:44 / Actualizat joi, 25 martie 2021 19:56

Nicolae Stanciu (27 de ani), cel mai în formă „tricolor”, punctează și la capitolul artistic. Mijlocașul de la Slavia Praga are un tatuaj inedit pe piciorul stâng.

Meciul dintre România și Macedonia de Nord va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro. Partida va avea fluierul de start la ora 21:45.

Nicolae Stanciu traversează cea mai bună perioadă a carierei. A marcat în ultimele 6 meciuri la Slavia, inclusiv în „dubla” cu Rangers, din „optimile” Europa League. Mijlocașul campioanei Cehiei pare să își tragă energia din cel mai recent tatuaj, desenat pe tibia stângă. E vorba de Son Goku, personajul principal al serialului de animație „Dragon Ball Z”. 

 Captură @Pro TV

FOTO: Captură @Pro TV

Nicolae Stanciu, pregătit să impresioneze și la națională

„Adevărul e că a trecut foarte mult timp de când România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial. E important cum vom începe. Dacă vom reuși să debutăm cu victorie, moralul nostru va fi foarte ridicat pentru celelalte meciuri. Sunt foarte mulți tineri care au făcut performanță la U21, care joacă în campionate puternice. Cu ei și ceilalți care mai suntem din vechea generație, România are un viitor frumos. 

Îmi doresc să ajut echipa națională cum pot mai bine. Câteodată îți ajuți echipa cu goluri, alteori în multe alte moduri, dar e diferit. Acolo am un ciclu săptămânal. Aici, avem câteodată doar un antrenament împreună și lucrurile se schimbă, însă voi da totul să ajut echipa națională”, a declarat Stanciu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea debutului în preliminarii

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord:

Probleme în echipa Macedoniei de Nord înainte de meciul cu România » Un titular s-a accidentat și ratează partida

Cum s-a modificat lumea de la ultima prezență a României la un Campionat Mondial: apărea Google, primul Windows și izbucnea scandalul Clinton - Lewinsky

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă