FOTO Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”

2 luni in urmă 2

În minutul 73, „studenții” ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri când Alin Buleică și-a lovit adversarul cu cotul în cap. Decizia arbitrului a fost, însă, fault în atac! A urmat o încăierare generală, în urma căreia Srdjan Luchin a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Alex Băican.

După meci, Universitatea Cluj a emis un comunicat acid, în care acuză interese obscure. Printr-un joc de cuvinte, ardelenii trimit la Nicolae Sarcină, patronul echipei din Gorj: „E ca și cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară”.

Pe deasupra, „Șepcile roșii” amintesc de altă fază controversată: „în minutul 42, Ilieș a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului”.

Comunicatul celor de la U Cluj

Cupa României este o competiție a surprizelor, iar pentru clubul nostru, una a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finala din 2015. În această seară, competiția ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar ușor de ascuns sub preș în fotbalul original de la noi.

Arbitrajul din această seară a reprezentat o jignire la adresa competiției și a arbitrilor care își fac meseria cu onestitate și împart dreptatea cu ochii doar pe teren, fără a se dedulci la altele..., dar și un afront adus inteligenței celor care iubesc și înteleg acest sport. E ca și cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină, decât să fluiere corect.

Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să „respire”. Cealaltă varianta, „să te faci frate cu dracu'”, am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei.

Și, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier perfid face cât 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru „istorie”, câteva imagini din partida de astăzi. 
- Facebook @ FC Universitatea Cluj

Mai multe știri din Cupa României:

A marcat după un an și se gândește la naționala de tineret: „Sunt o speranță, dar trebuie să demonstrez”Viorel Moldovan, după scorul de forfait cu Astra: „Concluzia e simplă”

Mărturie șoc despre crimele de la Oneşti! Ce plan ar fi avut soţia ucigașului

Libertatea

Playtech: Oana Zăvoranu, în doliu. Drama cu care buneta trăiește în suflet s-a aflat acum. Primele ei declarații dureroase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă