FOTO Cea mai sexy asistentă medicală?

4 luni in urmă 21

STIRI EXTRASPORT  ·  MONDEN

 Instagram @gianina_petrescu_ +19 FOTO

sursă foto: Instagram @gianina_petrescu_

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020, 20:41 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 20:41

Gianina Petrescu (40 de ani) este una dintre cele mai cunoscute asistente medicale ale țării. Aceasta a activat ca manechin timp de 25 de ani și a colaborat cu un club din Argeș timp de doi ani. 

Totodată, Gianina se poate lăuda cu mai multe titluri de miss, cucerite la o serie de concursuri care au avut loc atât pe plan intern, cât și internațional. Acesta a activat și în fotbal, fiind asistentă medicală la Clubul Sportiv Unirea Bascov timp de 2 ani.

„De la vârsta de 14 ani, când am concurat la mai multe concursuri de frumuseţe, o parte dintre ele fiind câştigate de-a lungul timpului. Mă mândresc şi în ziua de astăzi cu peste 10 titluri de miss”, a dezvăluit aceasta pentru adevărul.ro.

În ultimii ani, Gianina a avut onoarea de a prezenta Festivalul Internațional de Modă „Culorile Toamnei”, organizat anual la Pitești, eveniment al cărui președinte este creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

„Ispita” din Italia, îndrăgostită de plajă: „Mă simt bine și singură, fotbaliștii nu preferă femeile”Soția lui Cristi Borcea, atenționare pe Instagram » Ce le-a transmis fostul model celor peste 600.000 de urmăritori

După ce le-a omorât mama, un bărbat din Bacău l-a obligat pe unul din copiii femeii să participe la uciderea unuia dintre frați. Modul cumplit în care l-au omorât

Libertatea

Playtech: ATENȚIE! Noua metodă prin care hoții îți FURĂ banii. Înșelătoria asta face RAVAGII în România acum
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Ostrava

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Sassuolo - Torino

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, La Liga

Elche - Valencia

Digi 3, Telekom 3

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă