FOTO | Ce se întâmplă dacă te prinde Poliția Rutieră cu numărul de înmatriculare murdar

2 luni in urmă 1

FOTO | Ce se întâmplă dacă te prinde Poliția Rutieră cu numărul de înmatriculare murdarFOTO | Ce se întâmplă dacă te prinde Poliția Rutieră cu numărul de înmatriculare murdar

Poliția Română a distribuit pe pagina de Facebook o poză în care o șoferiță este pusă de agent să-și curețe plăcuțele de înmatriculare care erau murdare de noroi. Fotografia a devenit virală pe rețelele se socializare.

MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2021, 20:03

SURSĂ: adevarul

AUTOR: Iulian Budusan

ImagineAstfel, în fotografie se poate observa cum o şoferiţă îşi şterge numărul de înmatriculare din spatele autoturismului, care era acoperit în totalitate cu noroi, în timp ce un poliţist, care se află lângă ea, scrie ceva, cel mai probabil sancţiunea pe care i-a aplicat-o.

În postare este scris şi următorul mesaj:  „Ai grijă ca maşina ta să nu arate precum cea din imaginea de mai jos!    Plăcuţele de înmatriculare trebuie să fie mereu curate, astfel încât numărul de înmatriculare să fie vizibil!

OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice: Constituie contravenţie conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheaţă sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare”, se arată mesajul Poliţiei Române.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă