FOTO | Captură impresionantă a polițiștilor din Arad. Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite lângă o lizieră

1 lună in urmă 11

 Poliția Română Sursa foto: Poliția Română

Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii din judeţul Arad, ambalate în saci şi abandonate lângă o lizieră. În cauză a fost deschis dosar penal in rem, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, informează realitateadearad.net.

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 16:38

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Autoritățile au găsit mai mulţi saci cu ţigarete, pe raza localităţii Hălmagiu. După inventarierea acestora, s-a constatat că este vorba despre 22.714 pachete, conţinând 454.280 de fire de ţigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Imagine

Potrivit polițiștilor, în urma unor activităţi desfăşurate în ultima perioadă, poliţiştii au depistat la liziera unei păduri din localitatea Hălmagiu mii de cartuşe de ţigarete abandonate, ambalate în saci de plastic.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, în vederea identificării persoanelor responsabile şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă