FOTO Batran cazut intr-o fantana de 22 de metri. Cum a fost scos din putul cu un diametru de doar 50 de centimetri

1 lună in urmă 2

Un batran sin judetul Suceava a cazut joi, 25 februarie, intr-o fantana adanca de 22 de metri si cu un diametru de 50 de centimetri, acesta fiind scos de pompierii ISU care au fost ajutati de un voluntar localnic care a reusit sa coboare in put.

"In aceasta dupa-amiaza, pompierii suceveni au actionat pentru salvarea unei persoane (un barbat de 88 de ani), care a cazut intr-o fantana, in satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Fantana este construita din tuburi, cu o adancime de 22 de metri si cu diametrul la suprafata de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre baza, formand un con.

Din cauza diametrului redus, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate, cu o talie care i-a permis acestuia sa ajunga la victima. Dupa ce voluntarul a coborat in fantana si a asigurat batranul, cei doi au fost extrasi la suprafata de pompieri.

Victima, in stare de semiconstienta, a fost preluata de catre echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele ingrijiri medicale, iar ulterior l-a predat echipajului SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila).

Batranul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Suceava, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate", se arata intr-un comunicat de presa al ISU Suceava.

Mai puteti citi:

Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990Rares Bogdan, atac la parlamentarii USRPLUS care au votat impotriva finantarii schitului romanesc de la muntele Athos: "Se dovedesc ignoranti si necunoscatori de traditii si istorie"Reactia lui Marian Godina la protestul sindicatelor din Politie: "Mergeti la privat ca se dau sporuri babane"Avocatul Poporului a atacat la CCR legea ce le interzice cadrelor militare sa se asocieze in sindicateTensiuni in coalitia de guvernare. Ludovic Orban critica delegarea atributiilor de catre ministrii din Cabinetul Citu

Citeste mai multe despre suceava ISU fantana accident

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă