FOTO Barbat gasit mort in casa cuprinsa de flacari. Satenii au vazut prea tarziu incendiul

2 luni in urmă 1

Un barbat in varsta de 30 de ani a murit duminica, 20 demcebrie, in locuinta sa cuprinsa de un incendiu, intr-o localitate din Vaslui. La sosirea pompierilor casa era distrusa.

Incendiul a fost observat foarte tarziu de locanici. Au dat alarma, insa pana sa vina pompierii, locuinta era scrum. Din pacate, tanarul de 30 de ani nu a avut nicio sansa. A fost gasit carbonizat langa soba.

"Detasamentul de pompieri Barlad a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa si un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta din localitatea 1 Decembrie, comuna Banca.

La interventie a participat si SVSU Banca.

La sosirea echipajului de interventie, incendiul era in faza de regres (incendiul a fost observat foarte tarziu de catre localnici), astfel ca ultimele focare au fost imediat lichidate de catre pompierii militari.

Din nefericire, printre ruinele casei a fost gasit trupul carbonizat al unei persoane de sex masculin, in varsta de aproximativ 30 ani", a transmis ISU Vaslui.

Pompierii spun ca cel mai probabil incendiul a pornit de la jarul cazut sau scanteile sarite dintr-o soba cu acumulare de caldura.

Cercetarile sunt efectuate de lucratorii institutiilor publice abilitate in acest sens.

Citeste si:

Mobilizare impresionanta dupa ce un incendiu a distrus casa unei familii cu cinci copii din Satu Mare


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă