FOTO Azi au loc alegerile pentru președinția FR Judo! Bodyguarzii au împânzit holul hotelului din Poiana Brașov

1 lună in urmă 1

ALTELE  ·  JUDO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021, 15:27 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 15:31

Azi, de la ora 16:00, vor avea loc alegerile pentru președinția Federației Române de Judo, iar evenimentul se anunță unul tensionat, mai ales după scandalurile din ultima perioadă.

Rămâni pe GSP.ro pentru toate detaliile de la alegeri

Cu o oră înainte de startul alegerilor, cei implicați în proces au început să sosească la hotelul din Poiana Brașov, iar aceștia au văzut la fața locului mai multe forțe de ordine. Aproximativ 20 de bodyguarzi se află la hotel pentru a aplana un eventual conflict între participanți.

Candidații la funcția de președinte FR Judo

Cozmin Gușă, actualul președintePaul Augustin, fost șef al Colegiului ArbitrilorGeorge Teșeleanu, fost vicepreședinte în mandatul lui Florin Lascău

Conturi blocate la judo

Pentru o datorie de 40.000 de euro la fostul secretar general Alexandru Bălgrădean, federația condusă de Cozmin Gușă are probleme financiare. Dar președintele susține că a deblocat situația și că totul e doar un atac al echipei care îl contestă (Detalii AICI)

 Plângere penală împotriva lui Cozmin Gușă!

Fostul antrenor al lotului masculin de judo, Adrian Croitoru, a făcut plângere penală la adresa șefului FRJ, Cozmin Gușă, pentru „Nerespectarea hotărârilor judecătorești”, invocând faptul că acesta refuză să-l repună în post, în conformitate cu o decizie definitivă a Curții de Apel Brașov. (Detalii AICI)

Citește mai multe știri despre judo-ul românesc: 

EXCLUSIV Corina Căprioriu, opinie dură despre starea judoului românesc: „Mie și Alinei Dumitru o să ne propună să fim femei de serviciu”

În urmă cu mult timp, Elena Cârstea spunea: „bărbații sunt niște mitocani.„ Ce s-a ales acum de artistă, la 14 ani de când a părăsit România definitiv

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă