FOTO » Arlauskis, ROȘU direct în FCSB - CFR Cluj! Iordănescu, trădat de jucătorul pe care a fost forțat să îl titularizeze

1 lună in urmă 3

Urmărește AICI desfășurarea meciului FCSB - CFR Cluj

Ovidiu Popescu, aflat în propria jumătate, l-a angajat excelent pe Octavian Popescu în profunzime. Juniorul din flancul drept al roș-albaștrilor a scăpat astfel singur spre poarta lui Arlauskis. 

Lituanianul a ieșit la aproximativ 20 de metri de poartă, însă a fost păcălit de Tavi Popescu, care a dat mingea pe lângă el. În replică, Arla l-a faultat pe noul star al lui FCSB. Hațegan a considerat că infracțiunea s-a produs din postura de ultim apărător, astfel că lituanianul a văzut direct cartonașul roșu.

Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a validat decizia lui Hațegan: „Este cartonaș roșu”.

Arlauskis, impus de conducere?

Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, a lăsat să se înțeleagă înainte de meci că Iordănescu nu ar fi vrut să îl titularizeze pe portarul lituanian: „Din informațiile mele, Arlauskis nu apără la dorința antrenorului. Am aflat și că Bălgrădean și-a revenit între timp, dar că nu va mai juca de-acum înainte”. Bălgrădean nu a făcut deplasarea la București, „Pufi” a avut o problemă fizică din cauza căreia a absentat nouă zile. În locul lui a intrat Sandomierski în partida cu Poli Iași, câștigată cu 4-0.

Eliminat la primul meci de la revenirea în România

Arla a revenit recent la Cluj, după o experiență scurtă avută în Arabia Saudită. Semnase cu Al Shabab în decembrie, apoi saudiții s-au gândit că ar fi mai bine să aibă un jucător străin în plus în câmp și să folosească un goalkeeper localnic, de aceea i-au propus lui Arlauskis rezilierea contractului. Giedrius apucase să evolueze pentru Shabab în opt partide din campionat. Nu a mai apărat din 16 decembrie 2020.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Pierdere pentru FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat”CFR, ca FCSB! Anunțul momentului: „Nu antrenorul l-a băgat în primul «11»!”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: Andra l-a șocat pe Florin Călinescu: ‘Ia uite, mă, cine face mișto de mine acum’
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă