FOTO Arbitraj scandalos în Liga 2! Petrolul poate rata play-off-ul din cauza unor gafe IREALE: „Să ieși așa din cursă?”

4 săptămâni in urmă 1

CS Mioveni a obținut o victorie uriașă pe stadionul Ilie Oană, dar trupa lui Alexandru Pelici a înscris singurul gol al meciului dintr-o poziție de ofsaid. Petrolul, una dintre cele mai valoroase și titrate echipe din Liga 2, riscă să rateze play-off-ul și va rămâne în al doilea eșalon pentru al 4-lea sezon consecutiv. 

CS Mioveni, gol din ofsaid cu Petrolul 

În minutul 85, Valentin Coșereanu, „decarul” argeșenilor, l-a servit pe Ștefan Blănaru, care a trimis balonul printre picioarele portarului George Kitanov. Arbitrul asistent era într-o poziție bună, dar nu a văzut că Blănaru se afla în ofsaid în momentul în care a primit pasa.

Captură Youtube Telekom Sport

Captură Youtube Telekom Sport

Asistenții au comis-o în Petrolul - CS Mioveni

Nu a fost singura eroare flagrantă din repriza secundă a disputei de pe „Ilie Oană”. În minutul 63, Valentin Balint a rămas singur cu portarul celor de la Mioveni, la 5 metri de poartă. A fost  incomodat de Gherghe, a căzut și a cerut penalty. Arbitrul asistent a ridicat însă fanionul pentru un ofsaid inexistent.

 Captură @TV Telekom Sport

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Viorel Moldovan a acuzat arbitrajul: „Să ieși așa din cursă?!”

Nici nu știu ce sentimente mă încearcă. Sincer, e greu, sunt descumpănit. Am avut un penalty la Balint, neacordat. S-a dat ofsaid. Apoi, am luat gol dintr-un ofsaid de jumătate de metru. Dar, dacă arbitrul nu a văzut

Nu mai ce să vorbesc, mai bine nu mai veneam la interviu. Să pierzi de o asemenea manieră și să ieși așa din cursă? Nu știu ce înseamnă un nou sezon pentru Petrolul în Liga 2
- Viorel Moldovan, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Omul pe care Becali nu-l mai vrea la FCSB nu prinde nici banca de rezerve! Ce explicație are Toni PetreaAcționarul minoritar de la CFR, pus pe glume după umilința de pe Arena Națională: „Și FCSB a jucat în 10 oameni”

Un moldovean a venit acasă din Germania după trei ani, dar ce a aflat l-a lăsat mască! Ce s-a întâmplat e revoltător

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Laurette, fotografii compromițătoare cu agresorul de la hotel. Mesajul disperat al mulatrei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă