FOTO. Arauskis, eliminat în FCSB - CFR Cluj! ROȘU direct arătat de Hațegan

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  FCSB - CFR CLUJ

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan. +3 FOTO

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021, 20:45 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 21:25

În minutul 41 al meciului dintre FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan.

Urmărește AICI desfășurarea meciului FCSB - CFR Cluj

Ovidiu Popescu, aflat în propria jumătate, l-a angajat excelent pe Octavian Popescu în profunzime. Juniorul din flancul drept al roș-albaștrilor a scăpat astfel singur spre poarta lui Arlauskis. 

Lituanianul a ieșit la aproximativ 20 de metri de poartă, însă a fost păcălit de Tavi Popescu, care a dat mingea pe lângă el. În replică, Arla l-a faultat pe noul star al lui FCSB. Hațegan a considerat că infracțiunea s-a produs din postura de ultim apărător, astfel că lituanianul a văzut direct cartonașul roșu.

Giedrius Arlauskis, eliminat la primul meci de la revenirea în România

Arla a revenit recent la Cluj, după o experiență scurtă avută în Arabia Saudită. Semnase cu Al Shabab în decembrie, apoi saudiții s-au gândit că ar fi mai bine să aibă un jucător străin în plus în câmp și să folosească un goalkeeper localnic, de aceea i-au propus lui Arlauskis rezilierea contractului. Giedrius apucase să evolueze pentru Shabab în opt partide din campionat. Nu a mai apărat din 16 decembrie 2020.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Pierdere pentru FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat”CFR, ca FCSB! Anunțul momentului: „Nu antrenorul l-a băgat în primul «11»!”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: Andra l-a șocat pe Florin Călinescu: ‘Ia uite, mă, cine face mișto de mine acum’
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă