FOTO Aproape să se încaiere pe teren, după cel mai dramatic meci de la Australian Open: „De ce mă calci pe nervi?!”

2 săptămâni in urmă 15

TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

Italianul Fabio Fognini (33 de ani, 17 ATP) l-a învins pe conaționalul Salvatore Caruso (28 de ani, 78 ATP), în cel mai dramatic meci al turului secund de la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 2-6, 6-3, 7-6(14-12). +14 FOTO

Italianul Fabio Fognini (33 de ani, 17 ATP) l-a învins pe conaționalul Salvatore Caruso (28 de ani, 78 ATP), în cel mai dramatic meci al turului secund de la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 2-6, 6-3, 7-6(14-12).

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021, 13:17 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 14:11

Italianul Fabio Fognini (33 de ani, 17 ATP) l-a învins pe conaționalul Salvatore Caruso (28 de ani, 78 ATP), în cel mai dramatic meci al turului secund de la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 2-6, 6-3, 7-6(14-12).

Fabio Fognini este unul dintre „băieții răi” ai circuitului ATP. Atitudinea lui sfidătoare este de notorietate, fiind implicat în conflicte cu mai mulți jucători, inclusiv cu Rafael Nadal. Astăzi, rival i-a fost conaționalul Salvatore Caruso. 

Fabio Fognini și Salvatoare Caruso, conflict la Australian Open

După 3 ore și 47 de minute de joc și o minge de meci salvată, Fognini a obținut calificarea în turul 3 de la Australian Open, în cel mai lung supertie-break al actualei ediții. La final, Fabio și Salvatoare au avut un schimb încins de replici. A fost nevoia de intervenția unui oficial pentru a-i despărți. 

Dialogul dintre Fognini și Caruso a fost notat de jurnalistul italian Enrico Maria Riva. Cuvintele care au încins atmosfera, rostite de pierzător, nu au fost descifrate.

Fognini: „Ai fost al naibii de norocos azi, ar trebui să își ceri scuze. Te-am respectat până astăzi” Caruso: „Despre ce tot vorbești?” Fognini: „Ai câștigat 4 puncte identice, toate cu noroc” Caruso: „Ce tot spui?!” Fognini: „Nu pot să zic că ai fost norocos?” Caruso: „N-am îndrăznit să scot un singur cuvânt tot meciul” Fognini: „Am răbufnit pentru că ai cerut-o” Caruso: „N-am spus nimic tot meciul, gata, încetează” Fognini: „Care e problema? Nu pot să te numesc norocos?” Caruso: „Poți să faci ce vrei” Fognini: „Și atunci de ce mă calci pe nervi? Am zis că ești norocos. Dacă am greșit, am greșit. Nu mă ataca acum” Caruso: „Nu te atac. Îți spun doar că nu e normal să te comporți așa, nu ți-am zis nimic tot meciul. Nu mă așteptam la asta din partea ta” Fognini: „La ce nu te așteptai? Am zis că ești norocos. Ce trebuia să fac?”

Citește și alte știri de la Australian Open: 

VIDEO Veteranul Feliciano Lopez scrie istorie la Australian Open! Deține recordul de prezențe consecutive la Grand Slam-uri și a egalat o performanță din 1974VIDEO Campioana en-titre a fost eliminată de la Australian Open și a apărut plânsă la conferință: „Mai pot rămâne la acest nivel?”

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă