FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

1 lună in urmă 2

FC Botoșani - Sepsi, totul AICI!

„Centralul” Andrei Chivulete a avut o repriză secundă plină de evenimente. A arătat nu mai puțin de 9 cartonașe galbene, inclusiv ambilor antrenori, lui Marius Croitoru și Leo Grozavu. Tehnicianul moldovenilor a avut un motiv justificat de protest, în minutul 65, la faultul comis de Rachid Bouhenna asupra lui Andrei Chindriș.

FC Botoșani, nedreptățită cu Sepsi

Chindriș și Bouhenna s-au duelat pentru o minge înaltă, venită din flancul drept al atacului moldovenilor. Apărătorul algerian l-a doborât pe internaționalul de tineret chiar pe linia careului de 16 metri. Faultul a fost evident, dar Andrei Chivulete a dictat doar lovitură liberă. 

 Captură @TV Digisport 1

FOTO: Captură @TV Digisport 1

Ongenda a executat periculos, aproape de vinclu, dar portarul Niczuly a intervenit senzațional.

Ion Crăciunescu: Andrei Chivulete a greșit

Nu a fost singura gafă a brigăzii conduse de Andrei Chiulete. În minutul 40 a dictat penalty pentru oaspeți, la un presupus fault comis de Rodriguez asupra lui Safranko. 

Ion Crăciunescu a dat verdictul, în direct la „Fotbal Club”: „Jucătorul în alb în faultează pe jucătorul în roșu, apoi cade în careu. A fost fault în atac! Trebuia să mai dea și un roșu greșit, în rest a dat de toate. Rodriguez protejează mingea, el are prim-planul”.

Gafă și la golul lui FC Botoșani 

Gafă și la golul lui FC Botoșani Camara a marcat golul de onoare al gazdelor, în al treilea minut al prelungilor. Patache, omul care a oferit pasa decisivă, a plecat dintr-o poziție în afara jocului.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitrajEXCLUSIV Se naște o nouă forță în Liga 1?! Academie pe modelul Hagi și un stadion ultramodern: „Vrem să jucăm în cupele europene!”

Dorian Popa a spus cât se câștigă dintr-un canal de Youtube cu două milioane de abonați! Suma lunară e halucinantă

Libertatea

Playtech: Câți bani primea, de fapt, Laurette. Informații de ultimă oră, suma este halucinantă!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă