FOTO „Am slăbit cât un elefant!” » Ce NU te ajută dacă vrei să te menții în formă: „Nu mai faceți asta, e un timp mort”

2 luni in urmă 9

STIRI EXTRASPORT  ·  METROSPORT

 Instagram @dianastejereanu +16 FOTO

FOTO: Instagram @dianastejereanu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021, 14:20 / Actualizat marti, 02 martie 2021 15:03

Diana Stejereanu (33 de ani), antrenor personal, este extrem de mândră de activitatea pe care o desfășoară în fitness. Aceasta susține ca a ajutat foarte multe persoane în procesul de slăbire.

„Programul ăsta pe care îl desfășor online acționează în toate direcțiile, în funcție de tine. Se face planul de bătaie printr-o convorbire video. Te întreb care e obiectivul tău. Definim profilul, înălțime, kilograme. Setăm antrenamentele, eu setez un plan de antrenamente care să fie fix pentru tine. 

Pe partea de alimentație trebuie să-mi spui cinci alimente care-ți plac și cinci care nu-ți plac. Ideea programului este să înveți să mănânci sănătos. Am ajuns la 1.000 de oameni în decursul celor patru ani. Am slăbit în total - dacă îi luăm calcul pe toți cei pe care i-am ajutat - patru tone, cât un elefant, și sunt foarte mândră de asta”, a declarat Diana pentru AS.ro.

Diana Stejereanu: „Am transformat grăsimea în mușchi”

Diana este o apariție săptămânală și în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, unde prezintă programe scurte de mișcare, pe care oamenii le pot aplica și acasă.

68 de kg am avut cel mai mult, acum am 65, dar am transformat grăsimea în mușchi. Acum 10 ani nu se vedea niciun mușchi, nicio formă, acum, tot aceleași kilograme și arăt așa

Poți să faci mișcare trei minute dimineața, trei minute seara. Este un timp mort. Pentru fetele care zic că nu au timp, este foarte bine. Și trei minute contează

- Diana Stejereanu

Vezi mai multe galerii foto:

Teodora, fiica lui Andrei Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”Iubita lui Nedelcu, intrigată: „Pe Instagram mă urmăresc în general bărbați. Mă pune pe gânduri ceva”

Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul.„ Ce spune bărbatul că s-ar fi întâmplat

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă