FOTO Accidentare HORROR în Concordia Chiajna - FC U Craiova! Ce a pățit Robert Popa

2 luni in urmă 1

În minutul 62 al meciului de la Chiajna, Gabriel Deac, jucătorul Concordiei, s-a ciocnit cu portarul oaspeților, Robert Popa, în timp ce urmărea mingea. Deac a încercat să îl evite pe goalkeeper-ul oltenilor, dar nu a reușit să o facă. Popa a rămas întins pe gazon, moment în care Deac s-a repezit la portar oltenilor și a făcut semne disperate ca echipa medicală să intervină.

Robert Popa, înlocuit

După mai bine de un minut în care i s-au acordat îngrijiri medicale, Popa s-a ridicat de pe gazon, cu fața sângerândă. La scurt timp însă, s-a întins din nou pe gazon. În cele din urmă, Popa a părăsit terenul pe picioarele sale și a fost înlocuit de antrenorul Ovidiu Stângă cu Mario Enache, alt portar în vârstă de 17 ani.

Gabriel Deac a primit cartonașul galben din partea „centralului” Claudiu Marcu. De altfel, meciul dintre cele două echipe a fost presărat de momente dure. Faulturile au fost numeroase și necruțătoare, motiv pentru care s-au arătat nu mai puțin de 7 cartonașe galbene!

Mai multe știri din Liga 2:

Antrenor nou la un club din Liga 2 » Obiectivul inedit pe care și l-a asumatCS Mioveni, tot mai departe de play-off: „Parcă suntem blestemați”

Elena Udrea, mesaj extrem de dur pentru judecatoarea care a condamnat-o la 8 ani de inchisoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă