FOTO 3 minute senzaționale pentru Dinamo! A scos un punct mare împotriva liderului din EHF European League

2 luni in urmă 1

Nemții de la Fuchse Berlin au condus 59 de minute la București, dar "câinii" au reușit să scoată un punct in-extremis. „Vulpile” din Berlin au fost păcălite de „buldogi”. Le-au furat trei mingi pe final de meci și au reușit să egaleze. 

Dinamo, revenire de senzație în EHF European League

Locul 4 în Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume, berlinezii au început tare, au condus cu 4-1 și 9-5, dar echipa lui Constantin Ștefan a reușit să egaleze la 10. Javier Humet și Răzvan Gavriloaia, oamenii din partea dreaptă a atacului dinamovist au fost principalii artizani ai revenirii. Fuchse a intrat, totuși, cu două goluri avantaj la pauză, 14-12. 

Și în partea a doua, tot nemții au impus tempoul. Kuduz și Bannour au fost de nerecunoscut, marcând fiecare câte un gol. Noroc cu aceeași Humet și Gavriloaia care și-au continuat prestația excelentă. Berlinezii erau siguri de victorie în minutul 57, când conduceau cu 29-26. Poate tocami de aceea antrenorul Jaron Siewert a și schimbat echipa, odihnindu-i pe Holm sau Lindberg. Mare greșeală. 

Dinamo a crezut în șansa ei până la final și a marcat de trei ori consecutiv. Degeaba au încercat nemții, la ultimul atac, să mai marcheze o dată. Au avut chiar noroc, pentru că bucureștenii recuperaseră mingea și plecaseră pe contraatac. Nu au mai avut însă timp să mai înscrie. 26-26 și un punct mare scos de Dinamo în fața principalei favorite a grupei, echipa care avea procentaj de sută la sută până acum. 

Dinamo 26: Gavriloaia 7, Humet 6, Vujici 3, Mamdouh 3, Negru 2, Hebo 1, Botea 1, Bannour 1, Kuduz 1, Mousavi 1. Antrenor: Constantin Ștefan 

Fuchse 26: Lindberg 6, Holm 4, Kopljar 4, Drux 2, Koch 2, Wiede 2, Simak 2, Matthes 2, Vujovici 1, Michalczik 1. Antrenor: Jaron Siewert

Clasament grupa B: 

EchipăMeciuriPuncte
1. Fuchse Berlin47
2. Kristianstad 56
3. Nimes 44
4. Sporting 34
5. Dinamo53
6. Presov30

Citește și alte știri din handbal: 

Gigi Becali, implicat în handbal?! Pregătește 1,5 milioane de euro pentru CSM București + strategie nouăAdi Vasile a analizat naționala României: „Avem multe lucruri de corectat”

Liderul AUR a filmat anul trecut, în Primăria Iași, un clip electoral cu scene interzise minorilor. Imagini uluitoare

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali, fără nicio jenă în București. A făcut prăpăd într-o farmacie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă