FOTO 2,5 hectare din Pădurea Comorova ar urma să fie tăiate pentru un complex imobiliar vecin cu Novum, hotelul din Olimp inaugurat de zeci de vedete în pandemie

1 lună in urmă 1

Două hectare și jumătate din Pădurea Comorova ar urma să fie tăiate pentru a face loc unui complex imobiliar vecin cu Novum, hotelul din Olimp inaugurat de zeci de vedete în pandemie, transmite Info Sud-Est.

Ion Fleancu, Paulina Fleancu, Ionuț Cosmin Fleancu și Roxana Fleancu dețin, împreună, peste 25.000 mp de pădure pe buza plajei în stațiunea din sudul litoralului românesc.

Terenul pe care sunt amplasate utilaje și a cărui excavare a început este vecin cu Novum by the Sea, hotelul de lux inaugurat de zeci de vedete în plină pandemie de COVID-19.

Petrecerea de inaugurare a fost organizată la începutul lunii iulie, la ea au participat mult peste limita maximă de 50 de persoane, iar printre invitați s-au numărat Andreea Esca, Adina Buzatu, Delia sau Mihaela Borcea.

Citește și VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Olimp/ O echipă PRO TV a filmat evenimentul. Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Delia, printre participanți.

Ionuț Cosmin Fleancu deține, împreună cu Dan George Dobre, compania Novum Business Invest, dar și alte companii din domeniul imobiliar. Pentru 3000 mp din cele 2,5 hectare de pădure este înregistrat un drept de superficie pentru societatea Novum Business Invest. Totodată, Ionuț Cosmin Fleancu deține alături de Paulina Fleancu societatea Fapaco SRL.

În luna mai 2020, Primăria Mangalia le-a eliberat lui Ion și Paulinei Fleancu două certificate de urbanism pentru a construi, pe o bucată din pădure, un aparthotel de 10 etaje, un restaurant, parcări și alei.

Citește articolul integral pe Info Sud-Est.

sursa foto: Info Sud-Est

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă