Fotbalul românesc se pregătește de meciuri cu spectatori! Răzvan Burleanu a anunțat care ar putea fi prima partidă care se va disputa cu porțile deschise

1 lună in urmă 1

Partidele de fotbal din România se joacă fără spectatori din luna martie a anului trecut. Din cauza pandemiei de COVID-19, autoritățile au decis să nu mai permită accesul fanilor în tribune. Răzvan Burleanu dă vești bune. Președintele FRF a anunțat care ar putea fi prima partidă care va avea suporteri în tribune.

Răzvan Burleanu dă o veste bună. Fanii ar putea avea din nou acces la meciurile de fotbal. Președintele FRF a declarat după ședința Comitetului Executiv că se discută un scenariu prin care, treptat, suporterii să se întoarcă pe stadioane. Prima partidă unde stadionul va fi ocupat în proporție de 30 la sută ar putea fi duelul România – Germania. Confruntarea se va disputa pe 28 martie în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

„Discutăm în acest moment și cu reprezentanții Guvernului și cu UEFA, astfel încât la începutul lunii martie să anunțăm scenariul ales. Vrem ca primul meci al echipei naționale la care să participe suporteri să fie meciul cu Germania, unde să avem o capacitate de 30%”, a declarat Răzvan Burleanu.

„În luna iunie, să avem o capacitate de 50%-60%”

România se află pe locul doi în Europa la capitolul vaccinare. Ritmul este însă foarte lent în toate țările de pe „Bătrânul Continent”. Răzvan Burleanu speră ca lucrurile să se rezolve, iar în vară numărul celor care vor avea acces pe stadioane să fie mult mai mare.

„Lucrăm pentru acest scenariu cu reprezentanții UEFA care s-au ocupat de organizarea Supercupei Europei. Ne dorim ca la București, în luna iunie, să avem o capacitate de 50%-60%. Rămâne de văzut și cum va continua campania de vaccinare”, a mai spus Burleanu.

The post Fotbalul românesc se pregătește de meciuri cu spectatori! Răzvan Burleanu a anunțat care ar putea fi prima partidă care se va disputa cu porțile deschise appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă