Fotbalul i-a salvat viața lui Sinisa Mihajlovic: "Aș fi murit dacă nu faceam asta"

2 months ago 4

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

În iulie 2019, Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie și a fost nevoit să comunice cu staff-ul și jucătorii săi doar prin intermediul telefonului, de pe patul de spital. După o lună și jumătate, tehnicianul sârb a putut să se întoarcă pe banca echipei sale și acest lucru i-a salvat viața, după cum a dezvăluit chiar el.

"Dacă n-aș fi fost acolo pe 25 august 2019, la meciul contra Veronei, aș fi murit", a spus Mihajlovic citat de Footballitalia. "Chiar dacă eram foarte slăbit, a trebuit să par puternic și luptător. Le voi mulțumi mereu celor care mi-au donat măduva. Nici nu știu cine sunt, dar mi-au salvat viața", a continuat antrenorul celor de la Bologna.

Mihajlovic va sta pe banca Bolognei la debutul în sezonul 2020-2021 din Serie A

Tehnicianul Bolognei a spus că s-a recuperat complet după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 și va sta pe bancă la meciul din prima etapă din Serie A, contra lui AC Milan.

"Dacă aș fi luat coronavirusul la începutul anului, când eram cu imunitatea la pământ, ar fi fost foarte periculos, dar acum m-am recuperat complet. Voi merge să-l văd pe prietenul meu Ibra, dar sper că va fi mai bine decât ultima dată, când am luat cinci palme peste față", a spus Sinisa Mihajlovic, cu referire la ultima întâlnire cu AC Milan, 5-1, pentru "diavoli".

Etichete: sinisa mihajlovic , mihajlovic leucemie , mihajlovic covid-19 , ac milan bologna serie a
Read Entire Article
Powered By Seo Tools