Fotbalul din România șochează din nou: apariție inedită în tribune la Sepsi – Dinamo! A intrat fără Certificatul Verde pentru COVID 😆 | FOTO

1 lună in urmă 49

Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo s-au întâlnit într-un meci din etapa a 14-a din Liga 1 pe noua arenă a covăsnenilor, care a costat 20 de milioane de euro, finanțare venită din Ungaria.

Suporterii au fost interziși la meciurile din România, după decizia Guvernului din urmă cu aproape două săptămâni. Cu toate acestea, meciul dintre Sepsi și Dinamo a avut parte de un spectator de-a dreptul inedit.

O vulpe și-a făcut apariția în tribunele noii arene din Sfântu Gheorghe. A stat liniștită să fie filmată de camerele televiziunii care transmite meciul, apoi a plecat la treaba ei, fără să fie deranjată de cineva.

„Trebuie să vină la un moment dat și prima victorie, sper să vină azi. Avem toate condițiile, jos pălăria pentru ce au putut să facă oamenii ăștia aici, e o palmă dată nouă, românilor!” – Mircea Rednic, antrenor Dinamo, despre stadionul lui Sepsi

Noul stadion al lui Sepsi Sfântu Gheorghe are o capacitate de 8.400 de locuri, 509 locuri de parcare și poate găzdui meciuri din grupele Europa League, fiind o arenă de categoria UEFA 4.

Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo: echipe de start

Sepsi: Began – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Eder Gonzales, Păun, Dumitrescu – Ashkovski, Luckassen, Achahbar
Rezerve: Gedo, Tincu, Chunchucov, Bărbuț, Aganovic, Golofca, Damaschin, Fofana, Ispas
Antrenor: Cristiano Bergodi

Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Torje, Espinosa, Itu – Măgureanu, Ivanovski, Matei
Rezerve: Fara, Giafer, Amzar, Borcea, Crețu, R. Grigore, Bani, Vestenicky
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Popescu Adrian (Craiova)

Captură foto digisport 1

The post Fotbalul din România șochează din nou: apariție inedită în tribune la Sepsi – Dinamo! A intrat fără Certificatul Verde pentru COVID 😆 | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă