Fotbalistul transferat de FCSB pentru că ”merge la biserică și cântă în cor” + detaliile contractului

2 luni in urmă 32

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Transferul lui Andrei Burlacu a surprins, având în vedere că fotbalistul nu conta la Universitatea Craiova, iar ultimul meci jucat a fost în martie 2020, în Liga 2, între Concordia Chiajna, unde era împrumutat de olteni, și SSU Poli Timișoara.

Fotbalistul transferat de FCSB pentru că ”merge la biserică și cântă în cor”

Gigi Becali a explicat, însă, că l-a adus pe Andrei Burlacu mai degrabă pentru calitățile umane și pentru că este apropiat de biserică, nu neapărat pentru valoarea ca fotbalist.

De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

De asemenea, patronul de la FCSB a oferit și detaliile contractului lui Andrei Burlacu.

Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul și, dacă-și face treaba, atunci îi fac pe trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a transmis Gigi Becali.

Dinu Todoran, ales tot pe criterii extra-fotbalistice

Andrei Burlacu nu este, însă, un caz singular la FCSB. Gigi Becali l-a ales pe Dinu Todoran, antrenorul principal al echipei, tot pe considerente extra-fotbalistice.

Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el.

L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja. A semnat la 18:00.

Acum o lună luase Meme legătura cu el să coordoneze la Academie, dar a rămas să mai discutăm. Că noi trebuie să facem niște schimbări la Academie. Și când mi-a spus Meme că n-a putut să vorbească cu el acum, că i-a dat mesaj că e la Căldărușani, la duhovnicul lui, am zis să nu-i mai propună pentru Academie, ci antrenor la prima echipă”, explica Gigi Becali, la Digi Sport Special, în luna mai.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , andrei burlacu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă