Fotbalistul Sergio Aguero, transportat la spital, după ce i s-a făcut rău pe teren. Ce spun medicii

4 săptămâni in urmă 23

Atacantul Barcelonei Sergio Aguero, în vârstă de 33 de ani, a avut probleme de respirație și a acuzat dureri în zona pieptului în timpul partidei de sâmbătă seara cu Alaves, încheiată 1-1. Argentinianul a fost înlocuit cu puțin timp înainte de pauză și dus cu ambulanța la spital, unde a stat toată noaptea, sub atenția medicilor, potrivit GSP.

Potrivit primelor concluzii ale medicilor, atacantul argentinian a suferit un episod de tahicardie, o problemă care duce la accelerarea bătăilor inimii. Aguero va trebui să facă mai multe analize la inimă, iar până când testele medicale nu vor înlătura orice risc, Aguero nu va mai evolua pentru Barcelona. 

În minutul 38 al al meciului Barcelona – Alaves, Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut să joace. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, s-a ținut de piept și gât, nu a mai putut respira normal câteva zeci de secunde.

FC Barcelona V Deportivo Alaves – La Liga Santander, Spain – 30 Oct 2021Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

El a primit îngrijiri medicale, iar după aproximativ trei minute a ieșit singur de pe teren, nu pe targă, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho.

Ca măsură de precauție, staff-ul Barcelonei și medicii au stabilit însă că fotbalistul trebuie să treacă printr-un un set amănunțit de teste.

Aguero a fost deja supus unor teste radiologice la spital, după episodul de disconfort toracic din timpul partidei cu Deportivo Alaves.

Aguero a fost infectat cu COVID-19 la începutul anului.

Foto: Epa/ Profimedia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă