Fotbalistul lui Juventus, jefuit în timp ce juca în Cupa Italiei! Ce au luat hoții care i-au ”spart” casa

4 săptămâni in urmă 15

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Conform Sky Sports Italia, fotbalistul a găsit geamul de la baie forțat, iar în momentul în care a constatat că îi lipsesc mai multe bunuri, printre care haine, încălțăminte sport, dar și alte bunuri, a realizat că a fost victima unor hoți. 

Wenston McKennie, fotbalistul lui Juventus, jefuit

Autoritățile din Torino au demarat o anchetă și, din primele estimări, se pare că ar fi fost vorba despre doi hoți, însă identitatea acestora nu a fost descoperită deocamdată.

Weston McKennie a intrat, astfel, pe o listă lungă a fotbaliștilor care au fost jefuiți în ultimii ani, cu Thiago Silva, Riyad Mahrez sau Frank Ribery printre cele mai recente victime.

Dacă în afara terenului a avut parte de o surpriză neplăcută, situația sportivă a lui Weston McKennie este excelentă. Mijlocașul american de 22 de ani a ajuns la începutul sezonului la Juventus de la Schalke, împrumut cu opțiune de transfer definitiv, și a devenit una dintre piesele de bază din angrenajul lui Andrea Pirlo, bifând 23 de apariții în toate competițiile, patru goluri și două assist-uri.

Etichete: weston mckennie , fotbalisti jefuiti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă