Fotbalistul lui Dinamo, înjunghiat cu sabia de interlopul „Fane Căpățână”, lider al antivacciniştilor: „De ce toată vara nu ați avut pacienți, iar dintr-o dată sunteți epuizați de numărul mare al lor?”

3 săptămâni in urmă 10

În România s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 6.333 de cazuri noi de infectare cu Covid. Totuși, Laurențiu Lică, fost fotbalist al lui Dinamo, nu crede că vaccinarea este o soluție: „Oameni civilizați, educați, care nu doresc vaccinarea și luptă împotriva manipulării. Orice om are dreptul să aleagă”. Postarea sa, cu mesajul respectiv, a stârnit discuții contradictorii cu un cadru medical.

Acum în vârstă de 45 de ani, fostul fotbalist a făcut parte la Dinamo dintr-o generație ce a obținut trofee pe bandă rulantă, una în care evoluau Cătălin Hîldan sau Florentin Petre. În 1997 s-a petrecut un episod șocant: Laurențiu Lică a fost înjungiat cu sabia de interlopul Fane Căpățână, pe numele său real Ștefan Dinu. Lama a trecut milimetric pe lângă inimă.

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au administrat 11.013 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson.

Fotbalistul lui Dinamo, înjunghiat cu sabia de interlopul „Fane Căpățână”, lider al antivacciniştilor: „De ce toată vara nu ați avut pacienți, iar dintr-o dată sunteți epuizați de numărul mare al lor?”

De la debutul campaniei de vaccinare există 17.152 de reacţii adverse!

Grupul de Comunicare Strategică a făcut duminică un anunț îngrijorător: la nivel naţional sunt disponibile 1.220 de paturi la terapie intensivă, destinate pacienţilor COVID-19, dar în București nu e niciun loc liber la ATI.

„Oameni civilizați, educați, care nu doresc vaccinarea și luptă împotriva manipulării. Orice om are dreptul să aleagă” e postarea lui Lică, ce însoțea un clip din timpul unui protest anti-vaccin Covid-19.

Dialog Lică Laurențiu – cadru medical legat de vaccinarea Covid-19

Sunt redate exact mesajele celor doi, așa cum apar ele pe pagina de facebook a lui Lică Laurențiu

Cadru medical: „Nu te cunosc și sunt de acord cu libertatea de exprimare și dreptul la alegere! Vreau să-ți spun că și noi am obosit…efectiv nu mai putem.Spitalele sunt Full,nu mai este niciun loc.Daca ai curajul te invit intr-o sectie ATI dar sunt sigura că nu ai curajul…O să vezi ce v-a fi de vineri”

Lică Laurențiu: „De ce toata vara nu ati avut pacienti, iar dintr o data sunteti epuizati de nr mare al pacientilor? Iar referitor la vaccin asa cum am spus fiecare om are dreptul sa aleaga, nu sa l obligi prin metode mizerabile”

Lică Laurențiu: „Metodele lui Arafat (Marioneta) celor de sus”

Lica Laurentiu: „Intreabarea mea catre dv si va rog sa mi raspundeti sincer. Cati vaccinati aveti la ATI???”

Cadru medical: „La ATI….este târziu! Niciunul”.

 

 

 

 

The post Fotbalistul lui Dinamo, înjunghiat cu sabia de interlopul „Fane Căpățână”, lider al antivacciniştilor: „De ce toată vara nu ați avut pacienți, iar dintr-o dată sunteți epuizați de numărul mare al lor?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă