Fotbalistul lui Bayern care ar putea ajunge la Newcastle. Arabii, gata de investiții serioase

5 zile in urmă 9

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Clubul englez se pregătește de perioada de transferuri din iarnă, iar mai multe nume sonore au fost deja vehiculate de presă ca fiind pe lista clubului antrenat acum de Steve Bruce.

Niklas Sule, pe lista lui Newcastle

Arabii vor să facă echipă tare la Newcastle încă din această iarnă, iar ultimul nume care este vehiculat ca fiind o țintă este Niklas Sule, fotbalistul lui Bayern Munchen.

Fundașul central al naționalei Germaniei este apreciat de bavarezi, dar rotația există în lot, unde mai joacă Lucas Hernandez și Dayot Upamecano, nu este pe placul lui Sule. 

Eventualul transfer ar putea să nu coste nimic, având în vedere că înțelegerea lui Sule cu Bayern expiră în vara lui 2022.

Ramsey și Coutinho ar putea să revină în Premier League

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Newcastle vrea să îi cumpere în perioada de mercato din iarnă pe Philippe Coutinho, mijlocașul ofensiv brazilian al Barcelonei, și Aaron Ramsey, jucătorul lui Juventus, anunță Sport.es.

Philippe Coutinho a început să joace în ultima perioadă la Barcelona, după opt luni în care a fost accidentat, dar randamentul său este în continuare, așa cum a fost, de altfel, încă din momentul transferului de la Liverpool, sub așteptări, astfel că oficialii Barcelonei nu s-ar împotrivi vânzării.

Nu doar evoluțiile brazilianului i-au convins pe cei din conducerea Barcelonei că pot renunța la Philippe Coutinho, ci și salariul jucătorului, care este printre cel mai bine plătiți din club.

Aaron Ramsey este, de asemenea, jucător la care actualul club este dispus să renunțe în ianuarie. Mijlocașul galez a evoluat puțin la Juventus și în această campanie, astfel că o revenire în Premier League ar putea reprezintă o soluție optimă pentru ambele părți, având în vedere că Aaron Ramsey are un salariu considerabil la Juventus.

Newcastle vrea și un nou antrenor

Până la efectuarea unor transferuri în iarnă, Newcastle caută să-și schimbe și antrenorul, pe Steve Bruce.

Pe lista noii conduceri de la Newcastle se află antrenori cu nume, precum Steven Gerrard, acum la Glasgow Rangers, Frank Lampard, fost la Chelsea, în prezent liber de contract, sau Antonio Conte, tehnicianul care a făcut-o pe Inter Milano campioană stagiunea trecută.

Etichete: newcastle , transfer , bayern munchen , niklas sule
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă