Fotbalistul Franco Acosta a murit în timp ce încerca să traverseze înot un râu

1 lună in urmă 3

Fotbalistul Franco Acosta a murit în timp ce încerca să traverseze înot un râu. Federaţia uruguayană de fotbal (AUF) a anunţat luni decesul lui Acosta. Tânărul atacant, care a trecut pe la Villarreal şi Racing Santander, s-a înecat sâmbătă în timp ce încerca să traverseze înot un râu, alături de fratele său, care însă s-a întors.

Marina naţională a găsit abia luni trupul fotbalistului. Acosta a evoluat pentru naţionalele U17 şi U20 ale Uruguayului. A jucat sezonul trecut la Club Atletico Atenas (liga a 2-a uruguayană).

Ultimul mesaj public al lui Adi Bărar, înainte să treacă în neființă: ”Zilele trec, dar noptile-s de coșmar”. Fondatorul trupei Cargo a murit la 61 de ani

Fostul fotbalist Sergiu Marian, găsit mort la doar 43 de ani! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

 Sergiu Marian, un fost jucător la CFR Cluj, actual antrenor de fotbal, a fost găsit mort în apartamentul mamei sale din cartierul Mănăştur, la numai 43 de ani. Sergiu Marian s-a spânzurat.

Sergiu Sebastian Marian, fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000, şi-ar fi pus capăt zilelor. Se pare că fostul fotbalist s-ar fi spânzurat în apartamentul mamei sale, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață.

Colegii săi de la CFR Cluj au transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea socială.

„Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă