Fotbalistul „fantomă” de la CFR Cluj pleacă la o echipă de play-off din Liga 1! Mijlocașul era considerat un mare talent, iar acum e transferat după ce nici nu se mai antrena cu echipa lui Dan Petrescu

2 săptămâni in urmă 13

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a anunțat că s-a înțeles cu Sebastian Mailat, extrema în vârstă de 24 de ani de la CFR Cluj.

Legitimat la CFR Cluj din toamna anului 2017, Sebastian Mailat a tot fost împrumutat de atunci la Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari. Doar 24 de meciuri a prins fotbalistul în cele trei sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj.

Sebastian Mailat nu a mai jucat un meci oficial de pe 6 mai 2021, când a evoluat în FC Argeș – FC Voluntari, scor 3-0.

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani l-a transferat pe Sebastian Mailat de la CFR Cluj 

Salvarea fotbalistului vine de la Botoșani. Patronul Valeriu Iftime a anunțat că a obținut semnătura lui Sebastian Mailat, din postura de jucător liber de contract.

„Plecări care să aducă un beneficiu real, financiar, nu sunt. Sunt discuții, dar până pe 15 februarie nu cred că pleacă nimeni, se va închide perioada de transferuri și în principiu vor sta la noi. Sper să găsim oferte bune pentru ei, discuția a fost doar cu Hervin, dacă vrea să plece va pleca.

Noi le-am propus tuturor prelungirea contractelor (n.r. cei care intră în ultimele șase luni de contract: Ongenda, Braun, Țigănașu, Kage, Fili), inclusiv lui Hervin, dar ei au alte așteptări, alte cerințe.

Pentru toți cei termină contractul în vară vor primi propuneri de prelungire. Fili va pleca din iarna asta, are ofertă și i-am spus că îl lăsăm să plece. Îi va fi și greu să joace la noi. Vor mai veni două extreme, una dintre ele este Sebastian Mailat”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

  • 4 goluri în 22 de meciuri a marcat Sebastian Mailat pentru FC Voluntari, în sezonul trecut al Ligii 1.

The post Fotbalistul „fantomă” de la CFR Cluj pleacă la o echipă de play-off din Liga 1! Mijlocașul era considerat un mare talent, iar acum e transferat după ce nici nu se mai antrena cu echipa lui Dan Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă