Fotbalistul fals care şi-a trecut numele în locul lui Anelka, a obţinut un salariu de 15.000 de euro pe lună şi a fost la un pas să joace în Champions League

1 lună in urmă 1

Fotbalistul fals a publicat de curând un volum autobiografic în care povesteşte cum la vârsta de 10 ani, cariera i-a fost oprită prematur chiar de către tatăl său, care i-a spus că „nu vrea să-l mai vadă niciodată pe un teren de fotbal”: „Am jucat pentru prima dată în faţa tatălui meu, la vârsta de 10 ani. A fost ca o finală de UEFA Champions League pentru mine.

Am pierdut cu 4-0, iar pe drumul de întoarcere, tata mi-a spus că este supărat pe mine, că sunt leneş şi că trebuie să renunţ la fotbal. Am fost șocat!”, a spus Gregoire Akcelrod, pentru Daily Mail. Astfel, până la vârsta de 18 ani, tânărul nu a mai jucat fotbal, însă nu a renunțat la visul de a deven profesionist într-o bună zi.

După ani de zile, lui Akcelrod i-a venit ideea de a-și crea un CV fals și un site care atesta că este un jucător de top. Francezul susținea că este un star al lui PSG, însă în realitate acest lucru se întâmpla doar pe hârtie. Gregoire înlocuia în rapoartele de joc numele fotbaliștilor campioanei Franței cu numele său. I-a „luat locul” chiar și lui Nicolas Anelka.

Demersurile sale au avut efect și, chiar dacă granzii din Premier League, Chelsea, Arsenal și Manchester City, l-au refuzat din start, Gregoire Akcelrod a fost chemat în probe la Swindon, Norwich şi Bournemouth, însă niciuna dintre aceste formații nu au fost convinse de „starul francez”.

Fotbalistul fals a fost legitimat la o echipă din Champions League

Câteva formații din Luxemburg l-au dorit pe Akcelrod, însă acesta le-a refuzat pentru că erau „prea mici” pentru el. În 2009, francezul a primit șansa vieții sale. După două zile de probe, CSKA Sofia, echipă calificată la acel moment în UEFA Champions League, i-a oferit un contract pe trei ani, cu un salariu de 15 mii de euro lunar.

„Mi-au făcut fotografii în tricoul lui CSKA, am semnat cu ei şi au postat pe site-ul lor oficial. Dar fanii lui PSG m-au distrus. Un suporter al lui CSKA a intrat pe un forum al fanilor francezi și a cerut informații despre mine.

Însă nimeni nu mă știa, toți au spus că sunt un fotbalist fals. Acel suporter al lui CSKA a sunat fiecare jurnalist din Sofia și le-a spus că nu sunt un jucător adevărat. A doua zi cei de la club m-au dat afară și mi-au spus să mă întorc în Franța”, a dezvăluit Akcelrod.

În cele din urmă, după alte zeci de probe în Grecia sau Kuweit, Gregoire Akcelrod i-a convins pe canadienii de la Mississauga Eagles, unde a jucat un sezon. În urma despărțirii de gruparea din prima ligă canadiană, francezul „a pus ghetele în cui”. În vârstă de 38 de ani, Akcelrod și-a publicat autobiografia intitulată „Profesionist cu orice cost”.

Citeşte şi: Ştefan Radu, operat de urgență în Italia! Anunțul lui Lazio: „Va fi monitorizat în următoarele ore!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă