Fotbalistul descoperit de Mircea Lucescu a șocat pe toată lumea! A ajuns la Arsenal, dar e trist că a plecat de la Chelsea: „Eu aș fi vrut să rămân!”

2 luni in urmă 2

Internaționalul brazilian Willian a plecat de la Chelsea la Arsenal, după ce nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu șefii de pe Stamford Bridge asupra duratei unui nou contract, și regretă și acum mutarea.

Willian nu a reușit să impresioneze deloc în tricoul „tunarilor” de la transferul său din 2020, iar managerul Mikel Arteta nu are de gând să îi dea prea multe șanse până la finalul sezonului.

Mijlocașul brazilian Willian a plecat în vara trecută, liber de contract, la Arsenal, după ce înțelegerea sa cu gruparea de pe Stamford Bridge a expirat.

Willian ar fi vrut să continue la Chelsea, dar a ajuns la rivala Arsenal: „Am lăsat loc de bună ziua”

Au existat discuții pentru un nou contract la Chelsea, dar părțile implicate nu au reușit să ajungă la un compromis și Willian a găsit pe Emirates înțelegerea pe 3 sezoane pe care și-o dorea.

Willian a vorbit cu UOL Esporte despre decizia sa de a trece de la Chelsea în curtea rivalei Arsenal: „A fost dificil să iau această decizie deoarece rivalitatea între cele două cluburi este foarte mare. Totul a fost foarte bine planificat dinainte… Am discutat cu soția mea și chiar și cu agentul de multe ori.

Nu am plecat cu scandal de la Chelsea, am lăsat loc de bună ziua. Toată lumea a știut ce condiții am pus, chiar mi-am dorit să rămân.

Până la urmă nu am reușit să ne înțelegem, eu am ajuns să cer 3 ani de contract, Chelsea îmi oferea două sezoane și toată lumea cunoaște povestea. De asta am plecat până la urmă”.

Cei de la Arsenal au așteptat multe lucruri importante din partea lui Willian la sosirea sa pe Emirates, mai ales că brazilianul avea deja în palmares două trofee de Premier League.

Cu toate acestea, internaționalul sud-american nu a reușit până acum să marcheze pentru echipa lui Mikel Arteta și a dat doar 4 assist-uri în cele 26 de meciuri jucate pentru Arsenal.

The post Fotbalistul descoperit de Mircea Lucescu a șocat pe toată lumea! A ajuns la Arsenal, dar e trist că a plecat de la Chelsea: „Eu aș fi vrut să rămân!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă