Fotbalistul care se simte ”uitat” de Mirel Rădoi la echipa națională. ”Nu pot fi ipocrit”

3 săptămâni in urmă 9

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Partida cu Islanda va putea fi urmărită joi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și ÎN PREMIERĂ pe Digi Sport 1, de la ora 01:15.

Fotbalistul pe care Mirel Rădoi ”a uitat” să îl treacă pe lista convocărilor la echipa națională: ”Mă uit cu o oarecare ciudă!”

Sergiu Hanca, jucătorul celor de la KS Cracovia, a mărturisit că regretă că nu a mai fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi, care ar putea părăsi banca naționalei după meciul cu Liechtenstein, pentru acțiunile României.

  • 5 selecții la echipa națională are Sergiu Hanca

În ceea ce privește o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială de la Qatar, Sergiu Hanca a mărturisit că s-ar bucura ca România să joace cu Polonia, echipă pe care o consideră destul de similară cu naționala lui Rădoi, trecută printr-un proces de ”reconstrucție”.

Nu știu, sunt doar deciziile lui Rădoi. Trebuie să le respectăm, indiferent cum ar fi ele. Toate deciziile luate până acum au propulsat echipa națională până la calificarea la baraj, deci au fost decizii bune. Am jucat toate meciurile la Cracovia.

Sunt doar decizii în funcție de adversar, de ce își dorește de la jucătorii pe care îi convoacă pe posturile pe care aș putea juca eu.

Duc dorul, normal, nu pot fi ipocrit. Mă interesează, am fost acolo, e o plăcere să fii selecționat, să joci pentru țara ta. Am încercat să mă prezint cât mai bine, să ajut cu adevărat echipa națională. Uneori mă uit cu o oarecare ciudă, dar e și o ambiție să demonstrez că trebuie să fiu acolo.

Mi-aș dori să jucăm cu Polonia. Ei au o națională asemănătoare cu a noastră. Sunt mulți jucători tineri. Au făcut pasul de la tineret la naționala mare. Mi-ar plăcea să văd un baraj pentru că am vedea și noi unde suntem în momentul de față.

Cred că ar fi un test perfect. Cred că am avea șanse. Lewandowski e cel mai bun atacant din lume, dar nu are la naționala Poloniei jucătorii care sunt la Bayern”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: romania , echipa nationala , mirel radoi , cm 2022 , sergiu hanca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă