Fotbalistul care declanșează războiul! Real Madrid și FC Barcelona, gata de luptă pentru transferul lui Ibrahima Konate de la RB Leipzig

4 săptămâni in urmă 2

Ibrahima Konate, de la RB Leipzig, este fundașul central pentru care se vor lupta în această vară rivalele de moarte din Spania, Real Madrid și FC Barcelona.

Prețul său de transfer, situat între 25 și 30 de milioane de euro, este unul accesibil, chiar și în condițiile financiare speciale cauzate de pandemie.

Ibrahima Konate, de la RB Leipzig, este pe lista de priorități a superputerilor Real Madrid și FC Barcelona

Fundașul central francez Ibrahima Konate este unul dintre cei mai căutați jucători defensivi din Europa la ora actuală și a atras deja atenția marilor cluburi din Spania, Real Madrid și FC Barcelona.

La cei 1,94 metri înălțime ai săi, Konate are un fizic de invidiat și doar o ruptură fibrilară, care l-a făcut să lipsească în 37 de meciuri pentru Leipzig, a fost singurul obstacol care a împiedicat gruparea de pe Santiago Bernabeu să facă, mai devreme, o ofertă echipei din Bundesliga pentru el.

De partea cealaltă, Barcelona l-a pus și ea pe Konate pe lista de priorități din vară, pentru a putea să își întărească zona centrală a compartimentului defensiv în vederea sezonului viitor.

L-ar fi vrut pe Upamecano, dar l-a luat Bayern Munchen

Atât Madridul, cât și Barcelona au fost interesate de transferul lui Dayot Upamecano, dar cei de la Bayern Munchen au fost mai rapizi și acum granzii din LaLiga s-au reorientat către coechipierul său din centrul apărării celor de la Leipzig.

Clauza de reziliere a lui Konate este de 45 de milioane de euro, dar clubul german ar fi dispus să negocieze un transfer pentru o sumă de aproximativ 25-30 de milioane de euro.

La gruparea de pe Santiago Bernabeu, managerul Zinedine Zidane este principalul susținător al francezului de 21 de ani. Antrenorul Madridului este impresionat de puterea sa fizică și l-ar vedea ca înlocuitorul ideal pentru a acoperi o posibilă plecare în vară a lui Varane.

 

The post Fotbalistul care declanșează războiul! Real Madrid și FC Barcelona, gata de luptă pentru transferul lui Ibrahima Konate de la RB Leipzig appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă