Fotbalistul blocat la FCSB! Câte milioane cere Gigi Becali pe el ca să îl lase să plece

4 luni in urmă 13

Dennis Man este omul momentului pentru FCSB. Și-a salvat din nou echipa și la Clinceni, cu un gol marcat în minutul 86. A fost reușita prin care echipa lui Gigi Becali a deblocat tabela, pentru ca scorul final să fie stabilit trei minute mai târziu, de Moruțan. Man este cel mai bine cotat jucător al celor de la FCSB și ar putea fi vândut pentru o sumă record. Gigi Becali vrea 15 milioane de euro și nu este dispus să scadă sub această sumă, care sperie cluburile interesate.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de la Norwich pentru Dennis Man. Nu vrea să scadă sub 15 milioane de euro

Anamaria Prodan, impresarul lui Man, spune că fotbalistul își vede de treabă și se pregătește la intensitate maximă. Așteaptă ca o mutare să se realizeze și consideră suma cerută de Becali ca fiind una corectă. Ba mai mult, soția lui Laurențiu Reghecampf crede că Man ar fi valorat mult mai mult dacă nu era român.

Dennis Man a fost dorit şi de Norwich

„Dennis Man este profesionist și orice fotbalist nu stă și doarme, ci își face tot programul fără oprire. Nu a avut simptome, și-a făcut programul dat de Tommy, toți l-au făcut acasă cu supraveghere video. Este un jucător foarte serios și nu s-a auzit niciodată de el că a fost prin club, că a mers cu nu știu cine. Eu îmi doresc foarte tare să iasa transferul, să facă un pas mare în cariera lui, dar e sub contract cu clubul și pleaca atunci când se plătește prețul cerut. E vorba de 15 milioane de euro. Dacă nu era român… prețul lui era de minim 50 de milioane”, a spus Anamaria Prodan pentru Prosport.

Cotat de Transfermarkt.de la cinci milioane de euro, Dennis Man a fost ofertat de Norwich în vară. Dar englezii nu au fost de acord să plătească suma cerută de Gigi Becali. La 22 de ani, Man are 134 de partide jucate pentru FCSB și a marcat 41 de goluri.

The post Fotbalistul blocat la FCSB! Câte milioane cere Gigi Becali pe el ca să îl lase să plece appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă