”Fotbalistul anului?”. Propunerea inedită a Anamariei Prodan! Este rezervă la FCSB

4 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Transferul lui Dennis Man la Parma a declanșat un adevărat duel al declarațiilor între Gigi Becali și Anamaria Prodan, după ce agentul a fost ”sărită din schemă”, iar mutarea internaționalului român în Italia a fost intermediată de verii patronului de la FCSB, Giovanni și Victor Becali.

Anamaria Prodan îl propune pe Ianis Stoica de la FCSB la titlul de ”fotbalistul anului 2021”

Chiar dacă se află în plin proces cu Dennis Man și este în conflict deschis cu ”cei trei crai de la răsărit”, așa cum i-a numit pe verii Becali, Anamaria Prodan reprezintă încă mai mulți jucători de la FCSB, iar pe unul dintre ei l-a propus chiar la titlul de ”fotbalistul anului în România”.

Fotbalistul anului? Ăla mic așa... Este Ianis Stoica!”, a spus Anamaria Prodan. Nominalizarea impresarei este surprinzătoare, în ciuda faptului că atacantul FCSB-ului are un debut de sezon peste așteptări.

La doar 18 ani, Ianis Stoica a reușit 5 goluri și o pasă decisivă în 12 jocuri, în toate competițiile, iar prestațiile sale au fost apreciate și de Florin Bratu, selecționerul reprezentativei U21 a României, și atacantul a făcut pasul la naționala de tineret.

  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, potrivit Transfermarkt.

Anamaria Prodan a transmis că nu se teme că jucătorii de la FCSB pe care îi reprezintă vor avea de suferit din cauza conflictului pe care îl are cu patronul clubului.

Eu n-am niciun fel de problemă cu cei trei crai de la răsărit. Jucătorii mei de la FCSB sunt buni, nimeni nu-i atât de tâmpit să-și pericliteze afacerea și să nu bage cei mai buni jucători doar pentru că-s semnați cu alt manager”, a spus Anamaria Prodan.

VIDEO Declarațiile Anamariei Prodan

Etichete: anamaria prodan , jucatorul anului , ianis stoica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă