Fotbaliștii din Liga 1 au votat online: Dennis Man, cel mai bun jucător din 2020! Cum arată primul 11 al sezonului trecut la Premiile AFAN

1 săptămână in urmă 1

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a anunțat oficial câștigătorii Premiilor AFAN 2020, acordate pentru sezonul 2019-2020.

Sunt singurele premii de sport decise chiar de sportivi, iar AFAN își întărește astfel misiunea de a fi alături de ei, mai ales la greu!

În acest an au votat online fotbaliștii din primele două ligi, respectiv fotbalistele din prima ligă, alături de biroul executiv și echipa AFAN.

Fotbaliștii din Liga 1 au votat online: Dennis Man, cel mai bun fotbalist din 2020! Cum arată primul 11 al sezonului trecut la Premiile AFAN

Trofeul cel mare, de cel mai bun fotbalist al sezonului trecut, îi revine, conform voturilor, lui Dennis Man, cel care a și fost „răsplătit” recent pentru performanțele lui cu un transfer în Serie A, la Parma. Man este și cel mai bun fotbalist U21.

Cel mai bun 11 al sezonului 2019-2020 a fost ales următorul: Bălgrădean – Crețu, Vinicius, Burcă, Camora – Olaru, Cicâldău, Moruțan – Man, Koljic, Coman. Cel mai bun fotbalist din liga a doua a fost ales Ovidiu Herea, iar fotbalistul străin al sezonului este Paolo Vinicius.

În fotbalul feminin, premiantele sezonului sunt Margarita Panova (portar), Teodora Meluță (fundaș), Mihaela Ciolacu (mijlocaș), respectiv Laura Rus (atacant). Cel mai bun jucător de futsal a fost în 2019-20 Mimi Stoica.

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din 2020

La capitolul antrenori, primesc trofeele Dan Petrescu, pentru performanțele cu CFR Cluj din Liga 1 și Europa, respectiv Laszlo Balint, pentru reușitele cu UTA din liga a doua. Cel mai bun arbitru român a fost ales Ovidiu Hațegan, iar cel mai bun conducător de club a fost desemnat Cornel Șfaițer, actualmente la Sepsi OSK.

„Chiar dacă în acest an nu am putut să ne vedem în cadrul obișnuitei Gale AFAN, ne bucurăm că am reușit să îi premiem pe cei mai buni și, este o promisiune, ne vom și vedea cu prima ocazie posibilă! Până atunci, le dorim tuturor un an 2021 mai bun!”, se arată în comunicatul AFAN.

AFAN – este organizaţia sindicală a fotbaliştilor profesionişti şi amatori din România, afiliată pe plan internaţional la FIFPro, iar pe plan naţional – la BNS.

The post Fotbaliștii din Liga 1 au votat online: Dennis Man, cel mai bun jucător din 2020! Cum arată primul 11 al sezonului trecut la Premiile AFAN appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă