Fotbaliștii de la FCSB, ședință cu antrenorul chiar pe gazon! Ce le-a reproșat Toni Petrea, după meciul cu UTA Arad

1 lună in urmă 2

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Imediat după fluierul final al partidei, Toni Petrea a decis să convoace o ședință cu fotbaliștii chiar pe gazon. Antrenorul FCSB-ului le-a ținut jucătorilor un discurs de puțin peste 1 minut, în care le-a reproșat, probabil, lejeritatea cu care au tratat fazele de la poarta adversă, care se puteau ”răzbuna” în final.

VIDEO cu momentul:

FCSB, ședință pe gazon după meciul cu UTA Arad

Toni Petrea și-a exprimat și la interviul de după joc nemulțumirea cauzată de modalitatea în care au fost abordate șansele de gol.

Asta ne-a interesat, până la urmă e important că am reușit să câștigăm, deși ne-am creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua. Uneori fotbalul te poate pedepsi, trebuie să învățăm din asemenea jocuri, când ai astfel de ocazii trebuie să le fructifici.

Am avut câteva mici nesincronizări, dar mă bucură faptul că ne-am creat multe situații de a marca”, a recunoscut Toni Petrea.

După victoria cu UTA Arad, pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, programat vineri, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

La partida de pe Arena Națională, ultima dinaintea închiderii celui mai mare stadion al țării, Toni Petrea nu se va putea baza pe Risto Radunovic, suspendat din cauza cartonașului galben primit la Arad, Ionuț Panțîru urmând, foarte probabil, să apară în banda stângă a defensivei.

Etichete: toni petrea , uta arad - fcsb , ședință fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă