Fotbaliștii CFR-ului, ”săgeți” către rivale înaintea meciului cu Young Boys: ”De patru ani suntem singuri” + ”Eu cred în karma”

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: Universitatea Craiova - FC Botoșani, duminică, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA - FCSB, duminică, 22:00, Digi Sport 1

La finalul partidei, Denis Ciobotariu a anunțat că gândurile ardelenilor se îndreaptă acum către următoarea partidă, turul ”dublei” cu Young Boys Berna din runda a treia de calificare în Champions League. De asemenea, stoperul de la CFR Cluj a trimit o ”săgeată” către rivalele din Liga 1, transmițând că de patru ani echipa sa este singura care contează pe plan european.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Chindia Târgoviște 1-0:

Denis Ciobotariu, ”săgeți” către rivale înaintea meciului cu Young Boys Berna

Ne bucurăm că am făcut o partidă bună și că nu am primit gol. Este foarte important că nu am primit gol, iar toată echipa trebuie lăudată pentru asta, nu doar fundașii.

Acum ne gândim doar la Young Boys, vrem să facem o partidă bună, să câștigăm. Ne bucurăm că încă suntem acolo pentru România.

Am rămas singuri, de vreo patru ani suntem singuri, ne bucurăm că măcar noi putem să o facem. Sper să o facem cât mai bine”, a declarat Denis Ciobotariu.

Cristi Manea se așteaptă să intervină ”karma” în ”dubla” cu Young Boys Berna

CFR Cluj și Young Boys Berna se întâlnesc la mai puțin de un an de la confruntările din grupele Europa League, unde s-au înregistrat o remiză și o victorie pentru elvețieni, obținută după un penalty controversat.

Cristi Manea speră ca în ”dubla” din turul trei al Champions League să intervină și ”karma”, iar CFR Cluj să obțină calificarea și, totodată, revanța după înfrângerea de anul trecut.

Cu Young Boys va fi un meci foarte important, eu cred în karma și sper că ne vom răzbună pentru ce am pățit la ei, eu cred că atunci meritam să ieșim din grupe. Eu cred că va fi un meci echilibrat, cred că meritam să îi batem și acasă anul trecut. Nu știu cum arată acum, am înțeles că le-au plecat câțiva jucători.

Trebuie să dăm 100% în meciul următor, apoi să ne fie mai ușor la ei, pentru că au un teren sintetic și nu este ușor să joci acolo. Nu e important jocul acum, ci calificarea. Am arătat în ultimii ani că de multe ori când nu am jucat bine, dar am câștigat. E important să jucăm la rezultat”, a transmis Cristi Manea.

Etichete: preliminarii champions league , cristi manea , denis ciobotariu , cfr cluj - young boys berna
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă