Fotbaliștii Barcelonei nu concep să îl piardă pe Messi! Au mers la reședința argentinianului: „Erai un copi când ai venit, acum ești cel mai mare din lume”

2 luni in urmă 44

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021, 21:32 / Actualizat vineri, 06 august 2021 21:32

Foștii colegi de la Barcelona au transmis mesaje emoționante după anunțul plecării lui Leo Messi. 

Sergio Busquets a fost primul care a ajuns la reședința lui Messi din Castelldefels, în tentativa de a obține mai multe informații despre neașteptata ruptură. Conform La Sexta, mai mulți jucători catalani l-au urmat.

Busquets, după plecarea lui Messi de la Barcelona:

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la acest club! O fac în numele tuturor celor care ți-au fost alături. Erai un copil când ai sosit, iar acum pleci din postura de cel mai mare jucător din istorie. 

Ai dus clubul pe culmile gloriei. Sunt mândru că mă pot lăuda cu faptul că am jucat împreună și că am împărțit atâtea momente frumoase. Îmi va fi tare dor de tine!”, a transmis Busquets. 

Foștii colegi, mesaje emoționante pentru Messi

  • Coutinho: „Îți mulțumesc pentru tot. A fost o mare onoare să te întâlnesc și să joc alături de tine. Sunt recunoscător pentru modul în care m-ai tratat de la venirea la Barcelona. Îți doresc tot binele din lume în viitor. Dumnezeu să aibă grijă de tine și de familia ta”;
  • Ansu Fati: „Toți băieții care ajung la La Masia visează să joace alături de tine. Mă simt norocos că am reușit asta. Vreau să îți mulțumesc pentru cei acești doi ani, pentru toate gesturile tale de afecțiune și pentru tot ce m-ai învățat. Eu și familia mea îți vom fi mereu recunoscători. Îți doresc tot binele din lume”;
  • Xavi: „Ca un mare fan catalan, ca fost coleg și ca prieten, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut în ultimii ani. Orice ai face în continuare, sper să îți reușească. Mult succes!”.

VIDEO Primul gol marcat de Leo Messi la prima echipă a Barcelonei

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Joan Laporta face lumină în cazul plecării lui Messi de la Barcelona: „Nu am putut lua o decizie care să afecteze clubul în următorii 50 de ani”

Cum a reacționat Ronald Koeman după ce l-a pierdut pe Lionel Messi

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă