Fotbalist de la echipa națională, depistat cu COVID-19. El a părăsit cantonamentul

1 lună in urmă 31

  • Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la Covid 19, pentru meciul cu Liechtenstein.
  • Fotbalistul a părăsit cantonamentul.
  • Aceași sursă menționează că toți ceilalți jucătorii și membrii ai staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate sâmbătă dimineața.

Federația Română de Fotbal a anunțat sâmbătă seara că internaționalul Dorin Rotariu a fost testa pozitiv la Covid 19 și a părăsit cantonamentul echipei naționale, care va juca duminică seara, pe Arena Națională, cu reprezentativa Liechtensteinului.

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul tricolorilor, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.”, a informat frf.ro.

Aceași sursă menționează că toți ceilalți jucătorii și membrii ai staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate sâmbătă dimineața.

Fără simptomatologie specifică, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial de sâmbătă seara și a părăsit cantonamentul echipei naționale.

The post Fotbalist de la echipa națională, depistat cu COVID-19. El a părăsit cantonamentul appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă