Fotbal în ritm de hip hop! Jucătorul care visează să calce pe urmele lui Nicolae Stanciu, dar să aibă succes și în muzică, noua sa pasiune după experiența avută la FCSB

4 săptămâni in urmă 24

Andrei Roșu, în prezent legitimat la Viitorul Șelimbăr, liderul Seriei a 7-a din Liga 3, reprezintă unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști plecați din Alba în ultimul deceniu. Descoperit de antrenorul Alexandru Kalanyos, la fel ca Nicolae Stanciu, idolul său, jucătorul în vârstă de 19 ani s-a aflat anii trecuți și în curtea FCSB-ului, părăsind clubul patronat de Gigi Becali din pricina unei accidentări.

Acele momente dificile trăite după intervenția chirurgicală suferită la genunchiul stâng au declanșat un resort interior și Andrei a început să exprime în ritmuri de hip hop, acest fapt petrecându-se cam în urmă cu un an, scrie Ziarul Unirea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Fotbal în ritm de hip hop! Jucătorul care visează să calce pe urmele lui Nicolae Stanciu, dar să aibă succes și în muzică, noua sa pasiune după experiența avută la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă