Fostul star din Premier League a ajuns falit, deși a câștigat în cariera sa de fotbalist peste 8,5 milioane de euro! „Divorțul de nevastă s-a produs din acest motiv”

1 săptămână in urmă 16

Fostul mare jucător Keith Gillespie a dezvăluit „rușinea” pe care a simțit-o, după ce a pierdut tot ce a adunat în cariera sa de peste 20 de ani: o avere de 8.5 milioane de euro.

Fostul internațional britanic a strâns 86 de selecții în tricoul naționalei Irlandei de Nord.

Soția a divorțat de Keith Gillespie, după ce fostul star din Premier League a fost declarat falit!

Fostul mijlocaș al lui Newcastle United, Keith Gillespie, a fost declarat oficial falit, deși a adunat peste 8,5 milioane de euro în cariera sa de profesionist, în care a jucat și pentru Sheffield United și Blackburn Rovers.

Gillespie a evoluat în 239 de partide de Premier League, pentru 5 echipe diferite, și a vorbit despre luptele pe care le-a dus în interiorul său, după ultimul meci oficial, jucat în 2007.

Produs al academiei de tineret de la Manchester United, el a povestit despre problemele sale cu banii în documentarul BBC intitulat „Paul Merson: Football, Gambling and me”.

Gillespie a dezvăluit că și-a declarat falimentul personal în 2011 și este de părere că problemele sale cu banii au contribuit decisiv la divorțul de fosta sa soție.

„În 2011, am fost declarat falit, am privit cum cele 8,5 milioane de euro câștigate de-a lungul carierei mele s-au dus complet pe apa sâmbetei și te gândești cumva cum ai putut să faci așa ceva?”, a explicat Gillespie.

„O rușine de nedescris pentru că am pierdut toți banii. Să ajung la faliment, am avut o familie, sunt divorțat acum, dar ce s-a întâmplat atunci a jucat un rol important în asta”, a adăugat Gillespie, care a debutat pentru naționala Irlandei de Nord în 1994, la vârsta de doar 19 ani.

The post Fostul star din Premier League a ajuns falit, deși a câștigat în cariera sa de fotbalist peste 8,5 milioane de euro! „Divorțul de nevastă s-a produs din acest motiv” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă