Fostul secretar general al Pro România, Ion Mocioalcă, s-a înscris în PSD. El va deschide lista candidaților pentru Senat, de la Caraș Severin

4 luni in urmă 15

Formațiunea lui Victor Ponta – Pro România – îl pierde pe Ion Mocioalcă (fost secretar general al partidului). Mocioalcă s-a înscris în PSD şi va candida la alegerile parlamentare pe listele social-democraților din Caraș Severin. Mai precis, Mocioalcă deschide lista candidaților la Senat.

„Domnul Mocioalcă a trecut de criteriile impuse pentru candidaţi. Domnul Mocioalcă este fostul secretar general al Pro România. Aşa cum ştiţi, la Caraş s-a candidat pe liste comune, inclusiv la alegerile locale, a fost alianţă PSD Pro România. Acolo lucrurile au stat, să spunem, într-un dialog permanent între organizaţia PSD şi cea a Pro România. Domnul Ion Mocioalcă a primit astăz – nu trecem peste statut – votul organizaţiei judeţene PSD şi este locul întâi la Senat, din partea PSD, a declarat marţi prim-vicepreşedintele social-democraților, Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă la sediul central al partidului.

Consiliul Politic Naţional al PSD a validat marţi listele de candidaţi la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii, iar miercuri se va organiza o nouă şedinţă pentru restul de organizaţii, a mai transmis Grindeanu.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea (Victor Ponta, Ion Mocioalcă)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă