Fostul manager la Spitalul Colentina ii raspunde lui Voiculescu care a afirmat ca in ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare: "Este foarte grav daca nu stia de existenta acestui spital"

1 lună in urmă 22

Remus Mihalcea, fost manager la Spitalul Colentina, actual deputat PSD de Arges, a scris pe pagina sa de Facebook ca este foarte grav daca ministrul Sanatatii nu stia de constructia spitalului din Mioveni.

"Domnul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma pe pagina lui de Facebook ca "in ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare".

CITESTE SI: Florin Roman (PNL), atac la adresa lui Vlad Voiculescu: "Asa repede ati capitulat sau e doar o recunoastere a faptului ca nu faceti fata palariei prea mari pe care o purtati?"

Ce intelegeti dumneavoastra, domnule ministru, prin "spital mare"? Definiti cu exactitate prin numarul de sectii, complexitatea manevrelor, numar de paturi sau suprafata efectiva. Exista cel putin un spital construit dupa 1990 de la zero, unul dintre acestea fiind spitalul Municipal Mioveni, care are 250 de paturi si este construit dupa standarde europene. Este un spital perfect dimensionat, fiind bine-cunoscut faptul ca in Romania spitalele sunt supradimensionate. Din postura dumnealui de ministru, in calitate de coordonator al domeniului sanatatii, este foarte grav daca dl Voiculescu nu stia de existenta acestui spital.

Iar daca stia si nu a dorit sa il mentioneze deoarece nu a fost construit de USR-PLUS, este dovada faptului ca interesul dumnealui este de a instiga la ura, nu de a aduce in prim plan idei constructive. Se poate construi, asadar, ne trebuie doar intelepciune si dorinta de a actiona pentru binele cetatenilor, iar acest lucru este posibil doar daca incetam sa mai mintim si sa ascundem lucrurile bune doar pentru interesul nostru personal", a scris Remus Mihalcea pe pagina sa de Facebook.


Citeste si:

Ce s-a ales de verificarile din spitale anuntate pompos de Nelu Tataru, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Tragediile se repetaRiscurile pe care ti le asumi cand plimbi un caine periculos fara botnita. Daune morale de 20.000 de lei in cazul unui metis de Rottweiler scapat din lesaCum au transportat soferi romani de TIR droguri de peste 10 milioane de euro in Marea Britanie. Cocaina si ketamina proveneau de la cartelul Sinaloa din MexicVor merge sau nu elevii la scoala din 8 februarie? Ce spun parintii, copiii si profesoriiCiteste si: Valeriu Gheorghita: Din 16 februarie nu estimam ca vom mai avea aceste sincope in activitatea de vaccinare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă